[stag_columns][stag_two_third]
[stag_intro]

IA’S LYXIGA LAKRITSFUDGE

Det här receptet tog vi fram för LudvikaHem förra året, det är så gott, så vi vill dela med oss av det till alla er med.
[/stag_intro]

Ingredienser

Ca 50 st
400 g ljus bakchoklad
100 g mörk bakchoklad
1 burk kondenserad mjölk, ca 395 g
1-2 msk ekologiskt lakritspulver
2 tsk vaniljsocker

Gör så här

1. Förbered en liten form ca 15×25 cm med smörpapper. Lägg alla ingredienser i en skål/kastrull och smält helt i ett vattenbad. Låt det inte koka.

2. När allt har smält och tjocknat, häll  ut i formen och släta ut ytan jämnt.

3. Låt stelna svalt i någon timme innan du skär upp det i fyrkantiga bitar.

Tagga gärna dina lyxiga lakritsfudge med #landetbakar

[/stag_two_third] [stag_one_third_last]

Ia Lundqvist Pettersson | VD/AD/Bagare | Landet Reklambyrå

[/stag_one_third_last] [/stag_columns]