Clarion Hotel Stockholm

Nära Götgatan på Ringvägen ligger detta rymliga hotell med foajéytor som påminner om flygplats. Finns gott om soffor, fåtöljer och bra ställe att hänga på ett tag.

Läs mer

Scandic Ariadne

Scandic Hotel är alltid givmilda till att erbjuda plats i deras foajéer och likadant är det här. Finns gott om utrymme och lugnt och skönt på förmiddagarna.

Läs mer

Romme Våffelstuga

Skönt att kunna kombinera en dag i backen med möjlighet att fixa lite jobb mellan åken. På våffelstugan vid toppen av Snöberget sitter man skönt med tillgång till kaffe och toalett och såklart våfflor.

Läs mer

Dinners Enköping

Bra ställe om man är i behov av att kolla lite mail etc tidigt på morgonen längs med E18.

Läs mer

Goto 10

Goto 10 är en mötesplats hos IIS för utbyten av internetrelaterade idéer.

Läs mer

Drop Cafe

Skönt litet ställe på Södermalm med bagels och kaffe.

Läs mer

il caffe Hornstull

Här sitter man i en typisk street cafémiljö. Man är inte ensam men ändå lätt att fokusera. Goda mackor!

Läs mer

il caffe Drottninggatan

Här sitter man i en typisk street cafémiljö. Väldigt tacksam miljö med små rum att jobba i. Gott kaffe!

Läs mer

Naked Cake

Sickla Bra öppen och luftig lokal med gott kaffe och god sallad. Lugn atmosfär och lätt att fokusera. Läs mer

Sams Espressobar

Skönt litet ställe med personligt tjena, tjena. Läs mer

Scandic Continental

Får man bara plats här i stora hotellfoajén så är det ett toppenläge att sitta och jobba på. Läs mer

Uppdaterat 16 jan 2019

Vi jobbar på många olika platser och är ofta i spontant behov av plats att arbeta. Här sammanställer vi våra besökta platser där vi kunnat sitta ner och göra våra jobb innan vi far vidare.

Normalt använder vi vårt egna mobila nät så tyvärr testar vi inte möjlighet till wifi.

Tipsa oss

Tipsa oss gärna om fler platser vi kan prova. Maila oss på hemma@landetreklam.se eller skicka PM på facebook

Clarion Hotel Stockholm

Södermalm

✪✪✪

Ringvägen 98
Stockholm

www.nordicchoicehotels.se

Nära Götgatan på Ringvägen ligger detta rymliga hotell med foajéytor som påminner om flygplats. Finns gott om soffor, fåtöljer och bra ställe att hänga på ett tag. Även bra för små möten och lätt att prata i telefon. Även skön kreativ miljö med mycket vimmelljud och saker som händer. Café och restaurang finns men ligger lite långt bort från själva ”öppna” delen där man kan jobba. Trevlig personal och sköna färger, stämning med utsikt över nynäshamnsvägen och Globen.

Dinners

Enköping (Frukost)

Grusgatan 2
Enköping

www.dinners.se

Okej ställe om man är i behov av att kolla lite mail etc tidigt på morgonen. Man kan köpa frukost för 49 kronor och det finns gott om sittplatser. Inte helt lätt med strömuttag men är det tomt så hittar man säkert något bland alla borden. Kaffet är automatkaffe så är man inte kräsen så går det också för att vakna och småjobba på morgonen.

Drop Cafe

Södermalm

✪✪

Wollmar Yxkullsgatan 10
Stockholm

www.dropcoffee.com

Skönt litet ställe på Södermalm med bagels och kaffe. Har ett avskilt rum där man kan sitta och jobba tillsammans med andra personer med samma tanke. Inge vidare sköna stolar och ingen bra arbetshöjd men skönt att veta att man jobbar här och inget annat. Strömuttag under bordet. Lite rum med en hel del ljud gör att att det kan vara svårt med att prata i telefon / Skype etc.. Behöver man bara poppa in och skriva lite mail så är det ett helt okej ställe.

Goto 10

Hammarby sjöstad

✪✪✪

Hammarby kaj 10d
Stockholm

www.goto10.se

Goto 10 är en mötesplats hos IIS för utbyten av internetrelaterade idéer. Här kan man också sitta och jobba efter att man registrerat sig. Skön miljö med möjlighet att äta lunch och fika. Bra ställe att ta ett möte på eller ringa samtal. Gott om eluttag och skön utsikt över vattnet mellan Hammarby sjöstad och Södermalm.

il caffe

Drottninggatan

✪✪✪

Drottninggatan 85
Stockholm

ilcaffe.se

Här sitter man i en typisk ”street” cafémiljö. Lugnt och skönt med avgränsade rum. Helt okej med sittplatser. Lite grova väggar med skön betongkänsla och väldigt gott kaffe. Ligger ganska högt upp på Drottninggatan så den stora rusningen från shoppare och turister slipper man.

il caffe

Hornstull

✪✪

Långholmsgatan 19
117 33 Stockholm

ilcaffe.se

Här sitter man i en typisk ”street” cafémiljö. Man är inte ensam men ändå lätt att fokusera. Goda mackor! Har suttit med grafikjobb vilket gått bra om man är okej med att det är fullt med människor runt om. Tillgång till strömuttag under sittbänken.

Naked Cake

Sickla

✪✪✪

Smedjegatan 10
131 54 Nacka

www.nakedcake.se

Bra öppen och luftig lokal med gott kaffe och god sallad. Lugn atmosfär och lätt att fokusera. Lätt att prata i telefon.

Romme Våffelstugan (Toppen)

Skidanläggningen i Borlänge

✪✪

Koppslahyttan 111
Borlänge

www.rommealpin.se

Skönt att kunna kombinera en dag i backen med möjlighet att fixa lite jobb mellan åken. På våffelstugan vid toppen av Snöberget sitter man skönt med tillgång till kaffe och toalett och såklart våfflor. Och annan mat.

Funkar bra att jobba här bara man håller sig borta från tider då det är mycket folksamling. Då är man bara i vägen. Men vid vissa tider då alla är ute och åker så är det perfekt att släppa resten av barnen i familjen löst i backen medan man sitter och jobbar. 4G var en aning svajigt vid något tillfälle men tror det bara var tillfälligt.

Sams Espressobar

Södermalm

✪✪

Hornsgatan 142
117 28 Stockholm

Sams på facebook

Skönt litet ställe med personligt tjena, tjena. Skönt ställe att sitta på om man behöver jobba lite med mail etc. Gott kaffe! Bra om man behöver sitta en kort stund.

Scandic Ariadne

Vid Värtahamnet

✪✪✪

Södra Kajen 37
Stockholm

Scandichotels.se

Får man bara plats här i stora hotellfoajén så är det ett toppenläge att sitta och jobba på. Lugnt och skönt och bra belysning för fokus. Lätt att prata i telefon och café där man kan köpa gott kaffe. Lunchrestaurang finns också. Tillgång till ström överallt.

Scandic Continental

Vid Centralstationen

✪✪✪✪

Vasagatan 22
Stockholm

Scandichotels.se

Får man bara plats här i stora hotellfoajén så är det ett toppenläge att sitta och jobba på. Lugnt och skönt och bra belysning för fokus. Lätt att prata i telefon och café där man kan köpa gott kaffe. Tillgång till ström överallt och toknära Centralstationen så om man är i väntan på tåg eller ska vidare mot flyg så finns det inget bättre just nu.