Landet blir mer mobilt

Björnhyttan, Stockholm, Ludvika eller Amsterdam, vi ser ingen skillnad. Vi är vilka vi är och gör det vi alltid gör. Det vi är bra på.

Landet Reklambyrå har etablerat sig i storstaden sägs det. Det stämmer delvis. Under senare tid har vi haft fler och fler uppdrag i Stockholm vilket gör att vi pendlar dit mer och mer. Från hösten 2018 kommer största delen av Landet, det vill säga Jojje Pettersson och Ia Lundqvist att spendera mer tid där än tidigare. Detta gör inte att Landet Reklambyrå som företag flyttar till staden. Vi kommer att fortsätta vara samma Björnhyttebaserade byrå som tidigare.

Den produktion en reklambyrå arbetar med är till 99% digital och det innebär att vi kan och behöver vara mobila genom att arbeta där vi är. Det har vi tagit fasta på och kommer att vara lika närvarande som tidigare via telefon, mail och diverse digitala kanaler. Där kommer ingen att märka någon skillnad. Däremot vid de tillfällen där det behövs ett personligt och fysiskt möte hos kunder eller hos oss, så tar vi oss dit. Antingen där du är eller hos oss på Landet i Björnhyttan eller kanske någon helt annan stad.
Vi kanske möts på ett café, ett kontor eller i stadsparken i Ludvika. Vi kanske kommer till ert konferensrum i Falun, till er mekaniska verkstad i Södertälje… vem vet.

Sammanfattningsvis menar vi helt enkelt att inget blir förändrat. Vi finns precis som alltid tillgängliga. Vi blir bara lite mer mobila. Vi känner att det ligger rätt i tiden. Björnhyttan, Stockholm, Ludvika eller Amsterdam, vi ser ingen skillnad. Vi är vilka vi är och gör det vi alltid gör. Det vi är bra på.

Kram och hoppas vi ses någonstans snart! ♥
Jojje & Ia / Landet Reklambyrå, Björnhyttan