I mars anställde Ludvikabyrån Landet Jennie Lindborg som AD och originalare. Nu skjuter den kreativa byrån ännu ett skott i den mellansvenska myllan och stärker sitt digitala erbjudande med webbdesignern och -utvecklaren Stefan Frick.

Jennie Lindborg jobbar främst med formgivning för kunder som Sparakvittot, LudvikaHem och Samarkand2015 med flera. Hon flyttade till Sverige från Kina 2010 och bodde i Kristianstad och gjorde en del uppdrag för Quid före flytten till Ludvika.

Landet spirar och gror
Nästa lantis på tur, som gör att Landet växer till dubbel storlek, är Stefan Frick. Han har drivit eget senaste tiden och har tidigare erfarenhet från uppdrag som webbutvecklare och designer på shoppingsajten Campadre i Stockholm. Innan dess har han utvecklat och designat digitalt även för Tradera/eBay i Stockholm och Norran och Paregos i Skellefteå.

Samhällsutvecklingen i allmänhet, och det sociala och mobila landskapet i synnerhet, utvecklas i en rasande takt. Stefan, som när han inte utvecklar webb älskar att läsa böcker, skriva och springa långt, gör inte bara gänget på Landet i Ludvika ett huvud starkare och klokare. Han gör byråns erbjudande ännu vassare med sina mångåriga digitala erfarenheter.