Scandinavian Photo butik

Inne i butiken på Vasagatan har dom en yta för att jobba. Perfekt med tillgången till all hårdvara inom bild/foto/film.

Läs mer

Dustin Shop

I Dustins shop på Sveavägen får man sitta och jobba innanför entrén. Bra när man behöver hoppa in och göra en snabb grej.

Läs mer

Bada Bing (Coffice)

Härligt lite ställe med mat och gott kaffe. Rymligt och skön atmosfär med bra arbetsytor.

Läs mer

Urban Deli Sveavägen

Underbart ställe med mat, café, affär. Rymligt och skön atmosfär med bra arbetsytor

Läs mer

SUP46 Café

Café med bra arbetsmöjligheter i anknytning till SUP46 Co-working space.

Läs mer

Grand Central By Scandic

Skön känsla på detta hotell. Många sköna sittytor och lysande lunchmöjlighet i restaurangen.

Läs mer

Hotell Nacka, Sickla

Sitter man här på dagen är det lugnt och skönt. Kaffe i automat men smakar helt okej.

Läs mer

Clarion Hotel Stockholm

Nära Götgatan på Ringvägen ligger detta rymliga hotell med foajéytor som påminner om flygplats. Finns gott om soffor, fåtöljer och bra ställe att hänga på ett tag.

Läs mer

Scandic Ariadne

Scandic Hotel är alltid givmilda till att erbjuda plats i deras foajéer och likadant är det här. Finns gott om utrymme och lugnt och skönt på förmiddagarna.

Läs mer

Romme Våffelstuga

Skönt att kunna kombinera en dag i backen med möjlighet att fixa lite jobb mellan åken. På våffelstugan vid toppen av Snöberget sitter man skönt med tillgång till kaffe och toalett och såklart våfflor.

Läs mer

Dinners Enköping

Bra ställe om man är i behov av att kolla lite mail etc tidigt på morgonen längs med E18.

Läs mer

Goto 10

Goto 10 är en mötesplats hos IIS för utbyten av internetrelaterade idéer.

Läs mer

Drop Cafe

Skönt litet ställe på Södermalm med bagels och kaffe.

Läs mer

il caffe Hornstull

Här sitter man i en typisk street cafémiljö. Man är inte ensam men ändå lätt att fokusera. Goda mackor!

Läs mer

il caffe Drottninggatan

Här sitter man i en typisk street cafémiljö. Väldigt tacksam miljö med små rum att jobba i. Gott kaffe!

Läs mer

Naked Cake

Sickla Bra öppen och luftig lokal med gott kaffe och god sallad. Lugn atmosfär och lätt att fokusera. Läs mer

Sams Espressobar

Skönt litet ställe med personligt tjena, tjena. Läs mer

Scandic Continental

Får man bara plats här i stora hotellfoajén så är det ett toppenläge att sitta och jobba på. Läs mer

Uppdaterat 26 mars 2019

Vi jobbar på många olika platser och är ofta i spontant behov av plats att arbeta. Här sammanställer vi våra besökta platser där vi kunnat sitta ner och göra våra jobb innan vi far vidare.

Normalt använder vi vårt egna mobila nät så tyvärr testar vi inte möjlighet till wifi.

Tipsa oss

Tipsa oss gärna om fler platser vi kan prova. Maila oss på hemma@landetreklam.se eller skicka PM på facebook

Bada Bing (Coffice)

Södermalm

✪✪✪

Take me there

Tjärhovsgatan 5
Stockholm

kafebadabing.se

Skönt och populärt ställa att sätta sig med en go kopp kaffe och macka för att jobba. Vitkaklade väggar som ger lite bageri, Factory-känsla. Skön musik och härlig kreativ atmosfär. Här sitter man inte ensam men är man på en bra tid så kan man få till en bra plats bland alla andra. En liten favorit på södermalm.

Wifi funkar bra

Clarion Hotel Stockholm

Södermalm

✪✪✪

Take me there

Ringvägen 98
Stockholm

www.nordicchoicehotels.se

Nära Götgatan på Ringvägen ligger detta rymliga hotell med foajéytor som påminner om flygplats. Finns gott om soffor, fåtöljer och bra ställe att hänga på ett tag. Även bra för små möten och lätt att prata i telefon. Även skön kreativ miljö med mycket vimmelljud och saker som händer. Café och restaurang finns men ligger lite långt bort från själva ”öppna” delen där man kan jobba. Trevlig personal och sköna färger, stämning med utsikt över nynäshamnsvägen och Globen.

Dinners

Enköping (Frukost)

Take me there

Grusgatan 2
Enköping

www.dinners.se

Okej ställe om man är i behov av att kolla lite mail etc tidigt på morgonen. Man kan köpa frukost för 49 kronor och det finns gott om sittplatser. Inte helt lätt med strömuttag men är det tomt så hittar man säkert något bland alla borden. Kaffet är automatkaffe så är man inte kräsen så går det också för att vakna och småjobba på morgonen.

Drop Cafe

Södermalm

✪✪

Take me there

Wollmar Yxkullsgatan 10
Stockholm

www.dropcoffee.com

Skönt litet ställe på Södermalm med bagels och kaffe. Har ett avskilt rum där man kan sitta och jobba tillsammans med andra personer med samma tanke. Inge vidare sköna stolar och ingen bra arbetshöjd men skönt att veta att man jobbar här och inget annat. Strömuttag under bordet. Lite rum med en hel del ljud gör att att det kan vara svårt med att prata i telefon / Skype etc.. Behöver man bara poppa in och skriva lite mail så är det ett helt okej ställe.

Dustin Shop

Sveavägen

✪✪✪

Take me there

Sveavägen 44
Stockholm

I Dustins konceptbutik på Sveavägen får man sitta och jobba innanför entrén. Bra när man behöver hoppa in och göra en snabb grej. Samtidigt har man ju ofta något man behöver från deras butik så är perfekt när man ändå behöver handla något men inte ödsla bort för mycket tid. Man kan till och med få sig en kopp kaffe. Bra idé och initiativ Dustin!

Goto 10

Hammarby sjöstad

✪✪✪

Take me there

Hammarby kaj 10d
Stockholm

www.goto10.se

Goto 10 är en mötesplats hos IIS för utbyten av internetrelaterade idéer. Här kan man också sitta och jobba efter att man registrerat sig. Skön miljö med möjlighet att äta lunch och fika. Bra ställe att ta ett möte på eller ringa samtal. Gott om eluttag och skön utsikt över vattnet mellan Hammarby sjöstad och Södermalm.

Grand Central By Scandic

Stockholm

✪✪✪

Take me there

Kungsgatan 70
Stockholm

www.scandichotels.se

Grand Central ligger nära centralstationen i Stockholm och har en härlig kreativ känsla med sköna sittytor. Inbjudande till att ha one to one möten så länge det finns plats. Går troligen också att hyra mötesrum. Restaurangen serverade en toppenlunch vid besökstilfället med buffé. Allt ger lite New York-känsla.

Hotell Nacka

Sickla

✪✪✪

Take me there

Värmdövägen 84
Nacka

www.nordicchoicehotels.se

Sitter man här på dagen är det lugnt och skönt. Man sitter liksom i anslutning till foajén vid små bord eller vid sofforna som står utplacerade. Vänlig personal som vid tillfället gav oss tillstånd att sitta ett tag. Helt okej om man är i området och behöver sitta stilla ett tag. Också möjlighet att ta ett möte om det skulle behövas.

il caffe

Drottninggatan

✪✪✪

Take me there

Drottninggatan 85
Stockholm

ilcaffe.se

Här sitter man i en typisk ”street” cafémiljö. Lugnt och skönt med avgränsade rum. Helt okej med sittplatser. Lite grova väggar med skön betongkänsla och väldigt gott kaffe. Ligger ganska högt upp på Drottninggatan så den stora rusningen från shoppare och turister slipper man.

il caffe

Hornstull

✪✪

Take me there

Långholmsgatan 19
117 33 Stockholm

ilcaffe.se

Här sitter man i en typisk ”street” cafémiljö. Man är inte ensam men ändå lätt att fokusera. Goda mackor! Har suttit med grafikjobb vilket gått bra om man är okej med att det är fullt med människor runt om. Tillgång till strömuttag under sittbänken.

Naked Cake

Sickla

✪✪✪

Take me there

Smedjegatan 10
131 54 Nacka

www.nakedcake.se

Bra öppen och luftig lokal med gott kaffe och god sallad. Lugn atmosfär och lätt att fokusera. Lätt att prata i telefon.

Romme Våffelstugan (Toppen)

Skidanläggningen i Borlänge

✪✪

Take me there

Koppslahyttan 111
Borlänge

www.rommealpin.se

Skönt att kunna kombinera en dag i backen med möjlighet att fixa lite jobb mellan åken. På våffelstugan vid toppen av Snöberget sitter man skönt med tillgång till kaffe och toalett och såklart våfflor. Och annan mat.

Funkar bra att jobba här bara man håller sig borta från tider då det är mycket folksamling. Då är man bara i vägen. Men vid vissa tider då alla är ute och åker så är det perfekt att släppa resten av barnen i familjen löst i backen medan man sitter och jobbar. 4G var en aning svajigt vid något tillfälle men tror det bara var tillfälligt.

Sams Espressobar

Södermalm

✪✪

Take me there

Hornsgatan 142
117 28 Stockholm

Sams på facebook

Skönt litet ställe med personligt tjena, tjena. Skönt ställe att sitta på om man behöver jobba lite med mail etc. Gott kaffe! Bra om man behöver sitta en kort stund.

Scandic Ariadne

Vid Värtahamnet

✪✪✪

Take me there

Södra Kajen 37
Stockholm

Scandichotels.se

Får man bara plats här i stora hotellfoajén så är det ett toppenläge att sitta och jobba på. Lugnt och skönt och bra belysning för fokus. Lätt att prata i telefon och café där man kan köpa gott kaffe. Lunchrestaurang finns också. Tillgång till ström överallt.

Scandic Continental

Vid Centralstationen

✪✪✪✪

Take me there

Vasagatan 22
Stockholm

Scandichotels.se

Får man bara plats här i stora hotellfoajén så är det ett toppenläge att sitta och jobba på. Lugnt och skönt och bra belysning för fokus. Lätt att prata i telefon och café där man kan köpa gott kaffe. Tillgång till ström överallt och toknära Centralstationen så om man är i väntan på tåg eller ska vidare mot flyg så finns det inget bättre just nu.

Scandinavian Photo

Vasagatan

✪✪✪

Take me there

Vasagatan 14
Stockholm

scandinavianphoto.se

Är du liksom jag alltid sugen på att titta på nya foto/videoprylar eller till och med i behov av just ett. I denna butik kan man sitta och jobba, ta en kaffe och samtidigt frossa i alla displayer. Ligger nära centralstationen i Stockholm och jag gillar verkligen idén med att man kan koppla upp sig och jobba mitt inne i en butik fylld med saker som inspirerar.

SUP46 Café

Stockholm

✪✪✪

Take me there

Regeringsgatan 35, 3 tr
Stockholm

sup46.com

SUP46 Café är ett skönt häng med arbetsytor och såklart café. Nästan lite fritidsgårdskänsla för Startup-folk. Skönt och kreativt även om platserna är något begränsade. Har aldrig varit ett problem att hitta en arbetsplats när vi varit där dock.

Urban Deli

Sveavägen, Stockholm

✪✪✪

Take me there

Sveavägen 44
Stockholm

urbandeli.org

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Så skriver dom på sin hemsida och det stämmer. På Sveavägen kan man gå en trappa ner och hitta sköna ytor att sitta på. Bord för möten, soffor och en läktare för lite spontant arbete. Rekommenderas! God mat och gott kaffe.