Skippa pendlandet!

Det övergripande målet är att sänka vakansgraden och öka antalet invånare i kommunen. Få pendlare att skriva in sig som bostadssökande hos LudvikaHem.

Sociala medier

Filmklipp i alla möjliga format sprids på Sociala medier i Ludvika Hems kanaler. Både egen publicering och betald annonsering.

Radioreklam

Spelades under pendlingstider på Mix Megapol och NRJ. Lyssna på en version nedan.

Tid över till annat kul!

Skippa tiden du lägger på att pendla fram och tillbaka till jobbet. Att bo nära sin arbetsplats skapar mer tid och lust att göra andra saker på sin fritid. Ludvika har jättemycket aktiviteter och platser att njuta av. Skippar du pendlandet så hinner du med att ta del av dessa men ändå ha tid över. Tid för hälsofrämjande aktiviteter.

Event/Mässa

Event Flyers

En goodiebag skapades som delades ut vid event och möten med pendlare till Ludvika. Ett blad i innehållet var denna flyer.

Möten med pendlare

LudvikaHem, Ludvika kommun och de stora arbetsgivarna mötte pendlare med morgonkaffe och goodiebags vid ankomsten till Ludvika.

Besök

ludvikahem.se

Arbetsgrupp

Ia & Jojje på Landet Reklambyrå
LudvikaHem, Ludvika kommun
Fotografering: Wizworks

Arbetsplatser för produktionen

Landet Reklambyrå, Björnhyttan & Saltsjö-Boo

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna.