Clemens Bil

Under sommaren 2019 fick Landet i uppdrag av Clemens Bil i Ludvika att förstärka de digitala kanalerna samt titta över den övergripande kommunikationen. Clemens Bil är återförsäljare för Ford i Ludvika.

På tur med Clemens - Trailer

Trailer för den nya videoserien ”På tur med Clemens” som tar dig med på turer i Clemens bilar där du får tips och inspiration om platser att besöka, äventyr att uppleva och intressanta personer som plockas upp.

På tur med Clemens - Avsnitt 1

Premiäravsnittet! I första avsnittet av ”På tur med Clemens” får vi följa med i en Ford Focus Active till Lekomberget där vi utmanar Ludvikas stolthet i mountainbike. Sprintåkaren Anton Olstam.

På tur med Clemens - Avsnitt 2

Andra avsnittet handlar om fiske och vi får åka med Viktor som är kundmottagare på Clemens Bil i en Ford Kuga då vi beger oss till Grangärdebygden i Ludvika kommun.

På tur med Clemens - Avsnitt 3

Tredje avsnittet. Nu tar vi med oss Adam Sandberg, målvakt i Ludvika Hockey till ett riktigt fartäventyr i Karlskoga. Gelleråsen Arena. 

Kampanjidé och design för kommunikation

Kampanjidé för konceptet ”På tur med Clemens” som syns i löpande kommunikation.

Digitala kanaler

Nyhetsbrevet blir en tydlig kommunikationskanal tillsammans med Facebook, Instagram och Youtube

Om Clemens Bil

Clemens Bil startades 1992 som bil och skadeverkstad. Sedan 2008 är företaget återförsäljare för Ford. Inom verksamheten ryms förutom försäljning av nya och begagnade bilar även mekanisk verkstad, skadeverkstad samt reservdelsförsäljning för Ford.

Arbetsplatser för produktionen

Landet Reklambyrå, Björnhyttan
Lagos, Portugal
Clemens Bil, Ludvika
Nacka

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna.