Dan Andersson-veckan

Dan Andersson är en folkkär poet och varje år hålls en kulturvecka till hans minne. Vi har arbetat med Veckan till och från under några år och hjälpt till att ta fram allt från webb och app till program, skyltar och annonser genom åren.

LIVE-inspelningar för att uppmärksamma Minnesåret med Dan Andersson.

Landet Reklambyrå fick i uppdrag att producera digitala föreställningar för att uppmärksamma Minnesåret under sommaren 2020.

Följ med på några unika och speciellt framtagna föreställningar där närheten till poeten Dan Andersson och artisterna som tolkar honom ger oss känslan av att vara med på plats.

Läs mer och se föreställningarna här

Grafisk produktion

Programmet tas fram tillsammans med Ludvika kommun och visar både på en karta över kulturmilöer i Dan Anderssons anda och innehållet under veckan.

Logotyper

Logotypen för Dan Andersson-veckan och programmet är tydlig och enkel för att kunna återanvändas år till år. Vi har även tagit fram 30 års-jubileumslogotype och minnesmärke för 2020.

Digitalt

Trycksaker

Dan Andersson-veckan

Dan Andersson-veckan arrangeras till minne av en av Sveriges verkligt stora ordkonstnärer, som lät hembygden bilda fond i sina verk, i sitt sökande efter mening och sanning.

Kultursatsningen Dan Andersson-veckan inleddes år 1988 som ett firande av att det då var 100 år sedan poeten, författaren och visdiktaren Dan Andersson från Skattlösberg i Grangärde finnmark föddes.

Besök

dananderssonveckan.com

Arbetsgrupp

Ia & Jojje på Landet Reklambyrå

Arbetsplatser för produktionen

Landet Reklambyrå, Stockholm
Landet Reklambyrå, Björnhyttan

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna & Stockholm.