Kanon-Kurt

Sedan starten av samarbetet med Kanon-Kurt i Ludvika våren 2015 har vi skapat och publicerat content i YouTube-kanalen. Den är idag välkänd inom Camping-Sverige och omtalad av många.

Allt började med en Trailer

Trailer för den nya videoserien ”Kanon-Kurts Rörliga Bilder” som ger tittare en inblick bakom kulisserna på mellansveriges största husvagns- och husbilshandlare. Följ med när Kanon-Kurt möter kunder, visar husvagnar och husbilar samt delar med sig av allt som sker innanför husets väggar. 

Presentation av nyheter

Varje säsong skapas filmer där antingen Ove, Per, Marcus eller Micke presenterar fordon och nyheter. Tittare får en inblick i personerna som jobbar på Kanon-Kurt och vi skapar en relation innan besöket.

Spexar och trixar

Många av filmerna har komiska inslag och illustrerar på ett avdramatiserat sätt vilka personer som arbetar på Kanon-Kurt.

Spexar och luras i April

Varje år på första april presenteras ett aprilskämt med inslag av humor. Här är ett klipp med Ove och presentationen av ”Kompis” som gjorde stor succé när den publicerades.

Om Kanon-Kurt

Mellansveriges största sortiment på husbilar och husvagnar. Återförsäljare för KABE, Adria, Polar och Sun Living. Över 200 fordon i lager.

Besök

kurtshusvagnar.se

Arbetsgrupp

Landet Reklambyrå

Arbetsplatser för produktionen

Landet Reklambyrå, Björnhyttan
Kurts Husvagnar, Ludvika
Saltsjö-boo

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna & Stockholm.