OKEJ, då tar vi reda på det!

Arbetet med projektet OKEJ, då tar vi reda på det för Ludvika kommun och samhällsbyggnadsförvaltningen pågick under våren 2016 och har resulterade i en fantastisk film och kampanj online.

Till detta webbplatsen www.okejludvika.se där förutom filmen även innehåller ett prov, en examen som efter genomförande genererar ett personligt diplom. Nu ska projektet turnera runt bland asylboenden, skolor och förskolor, organisationer och mycket annat. Allt för att vi ska lära oss hur man ”slänger rätt”.

Tack till Samer, Tilda, Elin, Zohre, Lasse, Vivian, Medborgarskolan, Kyrkskolan, Björnhyttans återvinningscentral, Reningsverket, Vattenverket.

Ludvika kommun. Samhällsbyggnadsförvaltningen.

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för flera stora områden inom kommunen, bland annat förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, allmänkulturella frågor, ungdomspolitiska frågor, sport- och fritidsanläggningar, planering, projektering och exploatering, tillsammans med miljöfrågor och övriga myndighetsfrågor.

Besök

okejludvika.se

Arbetsgrupp

Ia & Jojje på Landet Reklambyrå, Wizworks Studios

Arbetsplatser för produktionen

Ludvika kommun
Landet Reklambyrå, Björnhyttan

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna.