Skedvi Bröd

Arbetet med Skedvi Bröd har bland annat resulterat i förpackning för nya brödet Surdeg och korn och Wintervört, filmer samt en och annan trycksak.

Kampanjkoncept

Under 2018 utvecklade vi en kampanj för lokalt förankrade filmer som syntes på sociala medier

Förpackningsdesign

Vi har arbetat med att ta fram underlag för nylanserade produkterna Surdeg & Korn samt senaste tillskottet: Wintervört. (Som är hur gott som helst)

Om Skedvi Bröd

I den gamla fabriken, som numera kallas Kulinariet, i Stora Skedvi lägger de nya år till en redan mycket lång historia av att baka knäckebröd med hantverksmässiga metoder. I den lilla byn i hjärtat av Skedvibygden i Dalarna bakades under många decennier rikets kanske mest legendariska knäckebröd. Resultatet är ett tunt, lätt och knaprigt knäckebröd med sällsynt fyllighet och lätt rostade toner. Skedvi Bröd har smaker som bara finns i ett vedugnsbakat bröd och när du en gång har provat törs vi lova att du är förälskad.

Besök

skedvibrod.se

Arbetsgrupp

Jojje & Ia på Landet Reklambyrå

Arbetsplatser för produktionen

Landet Reklambyrå, Björnhyttan
Nacka
GO10, Stockholm

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna.