Ny varumärkesplattform för VB Energi

VB Energis huvudägare Vattenfall har gått igenom ett omfattande varumärkesarbete de senaste åren och i samband med det även släppt en ny varumärkesplattform 2019. Denna ska följas av VB Energi och därför har vi på Landet fått uppdraget att hjälpa dem med implementeringen och framtagandet av enheter allt från hur visitkort ska se ut till hur appen ska utformas.

Annonsering, print och digitala banners

Trycksaker

App UX-design

VB Energi

Västerbergslagens Energi AB (VB Energi) är ett energibolag som bildades 1983 genom en sammanslagning mellan kommunägda Ludvika Elverk AB och Gränges kraft (dotterbolag till Vattenfall). Fram till den 30 juni 1999 ägdes vi av Vattenfall AB och Ludvika kommun. Sedan den 1 juli 1999 ingår även före detta Fagersta Energi i VB Energi. Idag ägs VB Energi av Vattenfall, Ludvika kommun och Fagersta kommun.

Besök

vbenergi.se

Arbetsgrupp

Ia & Jojje på Landet Reklambyrå

Arbetsplatser för produktionen

Landet Reklambyrå, Stockholm
Landet Reklambyrå, Björnhyttan

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna.