VB Foto 2012

Vi har byggt VB Energis stora fototävling med temat Lokalproducerat. En hink med nyplockad potatis, en skalbagge på trappen, en gräddtårta med smultron som är plockade runt husknuten – allt det fina som finns nära oss och berör oss! Vi värnar om miljön och det lokala och därför inbjuder vi dig att vara med och visa det!

Under sommaren 2012 förvandlades utomhustavlorna i Ludvika till lokalproducerade fotogallerier. Tävlande bidrag i kampanjen vi skapat för VB Energi (vbfoto.se) flyttade ut bland människor. Varje bild hade en egen unik QR-kod så man med sin smartphone lätt kunde hitta platsen där fotot tagits.

Pannkakskalas

Kampanjen avslutades med ett stort Pannkakskalas i Engelbrekt, Gallerian i Ludvika där besökare fick se bidragen/bilderna och såklart avslöjades vem vinnaren av elcyken blev som hämtade den på plats och rullade hem.

VB Energi

Västerbergslagens Energi AB (VB Energi) är ett energibolag som bildades 1983 genom en sammanslagning mellan kommunägda Ludvika Elverk AB och Gränges kraft (dotterbolag till Vattenfall). Fram till den 30 juni 1999 ägdes vi av Vattenfall AB och Ludvika kommun. Sedan den 1 juli 1999 ingår även före detta Fagersta Energi i VB Energi. Idag ägs VB Energi av Vattenfall, Ludvika kommun och Fagersta kommun.

Besök

vbenergi.se

Arbetsgrupp

Jojje, Stefan & Ia på Landet Reklambyrå

Arbetsplatser för produktionen

Landet Reklambyrå, Björnhyttan

Landet Reklambyrå

Vi utvecklar strategier för en lyckad kommunikation och kan med vår erfarenhet välja rätt media för att nå den önskade kunden. Våra produktioner syns där det passar kunden, produkten och konsumenten bäst. Landet är den kreativa reklambyrån med utgångspunkt Dalarna.